Activiteiten

S3FOOD Study visit & match making event: Ontdek innovatieve living labs en vind de juiste partner voor je digitalisatieplannen!

  Flanders' FOOD neemt je mee naar Spanje en geeft je unieke inkijk in hoogtechnologische living labs waar concrete oplossingen voor voedingsbedrijven getoond worden. Via een ideation session en matchmaking event vinden we oplossingen én de essentiële partners om uitdagingen rond industrie 4.0 het hoofd te bieden. Ook de S3FOOD voucher call wordt hier officeel opengesteld!

  Deze tweedaagse wordt georganiseerd het kader van de Europese projecten CONNSENSYS en S3FOOD samen met onze Europese partners. Het gratis evenement gaat door in Gijon (Spanje)  op 18-19 februari. Dit is tevens het launch evenement voor de innovatie vouchers van S3FOOD. Doe mee en verwerf: 

  • Kennis- en ervaringuitwissleing rond key technolgies 
  • Interactie met industriële- en  IT technologiecentra met Europese erkenning 
  • Kennisverspreiding rond digitaliseringsprocessen 
  • Ontwikkelen en valideren van ideeën 
  • Inzichten in technologische capaciteiten van de voedingsindustrie 
  • Relevante succesverhalen over technologie-implementatie in de voedingsindustrie 
  • Identificatie van complementaire partners voor de S3FOOD innovatie vouchers. 

  Op dag 1 bezoeken we verschillende living labs bezocht worden die aan oplossingen voor de voedingsindustrie werken. Deze living labs zijn kandidaat op opgenomen te worden in een Europees netwerk dat ook voor onze Vlaamse bedrijven toegankelijk zal zijn. Dit is een kans om te ontdekken wat deze living labs voor u kunnen betekenen! Tijdens de aansluitende ideation sessionhebben de deelnemende bedrijven de kans hun specifieke uitdagingen op tafel te leggen waarvoor oplossingen bedacht worden door bedrijven uit de verschillende sectoren (voeding, technologie, ICT). 

  Dag 2 staat in het teken van het opstarten van specifieke grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden. Voedingsbedrijven, aanbieders van technologische en digital oplossingen en RTO's krijgen de kans om hun respectievelijke noden en oplossingen te ontdekken om zo te komen tot nieuwe samenwerkingen. Via 1 op 1 gesprekken leggen bedrijven nieuwe contacten, wisselen ervaringen uit én vinden de juiste partners. De vervolgstap hierop is dan het aanvragen van een innovatievoucher om de ideeën uit te werken. Meer informatie over de vouchers kun je hier nalezenvan sensoren tot centen

  Programma en inschrijven

  Deelname aan deze twee events is gratis maar registratie is verplicht.  Bij registratie voor de matchmaking kan je indien gewenst ook de mogelijkheid om een pitch te geven aanvinken.
  Deze events richten zich zowel op techology en digital solution providers als op voedingsbedrijven. Stakeholders vanuit het hele digital innovation ecosysteem voor de agrovoedingssector zijn welkom.

  -Uitgebreide informatie over het matchmaking event-

  -Uitgebreide programmafolder study visits-

  -Schrijf hier nu in-

  Travel support twv €650 voor KMO's

  KMO's kunnen een travel voucher aanvragen ter waarde van € 650

  Opgelet: Slechts 1 travel voucher per KMO. Je dient geregistreerd te zijn voor het event alvorens je een travel voucher kan aanvragen. 

  Reisinformatie and hotelaanbevelingen via deze link

   

   

  Regio activiteit: 
  Buitenland
  Organisator: 
  Flanders' FOOD

  Praktische gegevens

  Datum: 
  18/02/2020 - 09:00 - 19/02/2020 - 18:00
  Locatie: 
  Gijon, Asturias,Spanje
  Land: 
  Spanje

  Meer info

  Inschrijving