Maak kennis met het leven uit de toekomst

Wie de voorbije edities van onze nieuwsbrief heeft gezien, heeft misschien wel gemerkt dat we de voeding van de toekomst willen laten zien op het SuperNova festival in Antwerpen. Maar er is veel meer te zien: dus maak je agenda vrij op 27, 28, 29 of 30/9, en breng je familie ook maar mee!

‘Tomorrow is unstoppable. Embrace the future at SuperNova’ klint de tagline. En daar draait het dan ook om op dit innovatiefestival. Dit vier dagen durende bestaat uit een professional summit op 27 en 28 september, die bestaat uit een conferentie, technologiebeurs, investeerders- en jobluik, en een publiek festival op 29 en 30 september, waarbij de expeditie wordt opengesteld, en ook de technologiebeurs en het jobluik toegankelijk zijn. Het publiek festival is gratis, voor de professional summit zijn tickets te bestellen via de website.

Meet the future: de SuperNova expedition (29-30/9)

De expedition is allesbehalve een standaard concept. Misschien nog best te omschrijven als een kruising tussen Technopolis voor groot en klein, en een miniversie van een wereldtentoonstelling, wordt het publiek uitgenodigd op het Eilandje in Antwerpen om op een interactieve manier kennis te maken met het dagelijks leven van de toekomst. Zie, voel en beleef welke technologieën en producten het leven van de toekomst te bieden heeft op gebied van verschillende aspecten uit het dagelijks leven: wonen, mobiliteit, voeding, gezondheid, wetenschap, retail, mode, media en entertainment. Interactieve opstellingen en demo’s brengen deze toekomst tot leven voor jong en oud. Iets om een daguitstapje met familie of vrienden van te maken!

Meer details over de verschillende thema’s op de expedition vind je hier

Meet the innovators: De SuperNova Conference (27-28/9)

Op de conferentie krijg je de kans om van enkele van de meest vooruitstrevende denkers van het moment te horen wat hun visie is op de wereld en de toekomst ervan. Ray Kurzweil, Tim Harford, Biz Stone, Seth Godin, … om er maar enkele te noemen. Mis deze kans zeker niet!

Hier vind je het overzicht van de sprekers op de conferentie

Meet the companies: De SuperNova Tech Fair (27-30/9)

Op de technologiebeurs vind je meer dan 80 spelers die laten zien hoe hun technologieën en producten de wereld en de maatschappij kunnen veranderen. Zowel leading bedrijven als innovatieve nieuwkomers geven je een blik op de oplossingen van morgen voor de uitdagingen van vandaag.

Kijk hier welke bedrijven je kan terugvinden op de Tech Fair

Bron

https://www.supernovafest.eu/