Open uw bedrijf voor talent

www.foodtechnologists.be biedt studenten, voedingsbedrijven en het hoger onderwijs een online uitwisselingsplatform. Je vindt hier opleidingen, stageplaatsen, vacatures, events en nieuws binnen het domein van voedingstechnologie. Alles voor voedingstechnologen met een passie voor voeding! Plaats ook uw voedingsspecifieke vacatures en stageplaatsen op www.foodtechnologists.be. Studenten voedingstechnologie leren zo uw bedrijf kennen. U leert er toekomstige foodprofessionals kennen.

www.foodtechnologists.be biedt studenten, voedingsbedrijven en het hoger onderwijs een online uitwisselingsplatform. Je vindt hier opleidingen, stageplaatsen, vacatures, events en nieuws binnen het domein van voedingstechnologie. Alles voor voedingstechnologen met een passie voor voeding!

Plaats ook uw voedingsspecifieke vacatures en stageplaatsen op www.foodtechnologists.be. Studenten voedingstechnologie leren zo uw bedrijf kennen. U leert er toekomstige foodprofessionals kennen.