Sensors For Food Research day - i-FAST projectvoorstellen : Geef uw mening en beslis mee!

De Vlaamse voedingsindustrie geniet wereldwijde faam voor zijn kwaliteitsvolle producten. Het garanderen van deze productkwaliteit, voedselveiligheid en het verhogen van de procesefficiëntie zijn concrete uitdagingen waarmee u als bedrijf dagelijks geconfronteerd wordt. Daarnaast moet u ook steeds sneller kunnen inspelen op de variaties in inkomende en uitgaande producten. Kwaliteitscontrole speelt daarbij een essentiële rol. Welke stappen kan u zetten om deze uitdagingen het hoofd te bieden?

Snellere, efficiëntere en meer gebruiksvriendelijke analyses die in uw bedrijf zelf worden uitgevoerd kunnen hier een antwoord bieden. i-FAST, een nog in te dienen VIS-traject speelt in op deze uitdagingen. i-FAST staat voor “in-factory food analytical systems and technologies”. Op 11 september (Roeselare) en 2 oktober (Lummen) stellen we de verschillende projectideeën aan u voor.

Waarom deelnemen aan de Sensors For Food research day?

  • Geef mee richting aan het onderzoek van de toekomst
  • Oordeel of de voorgestelde projecten voor u het verschil kunnen maken
  • Geef feedback tijdens de overlegmomenten
  • Maak kennis met de onderzoekers en hun expertise

Schrijf u nu in voor dit gratis event en beslis mee!