De nieuwjaarsreceptie, een beeldverhaal

De nieuwjaarsreceptie, een beeldverhaal

Vorige week donderdag (10 januari) vierden we met alle Flanders' FOOD leden, partners en sympathisanten het nieuwe jaar. We organiseerden onze nieuwjaarsreceptie in de ZOO van Antwerpen en dat leverde heel wat mooie momenten en beelden op.

       

De avond ging van start met een welkomstwoord van voorzitter Jan Vander Stichele en directeur Inge Arents. Vervolgens nam Timothy Lefeber het woord om meer te vertellen over de status van de roadmaps en de resultaten van een jaar speerpuntclusterwerking.

Veerle Rijckaert vertelde ons meer over de Europese projecten en de impact voor onze bedrijven en organsaties.

Charlotte Boone somde de hoogtepunten van 2018 op en gaf een blik vooruit op de planning van 2019.

         

Veerle De Graef en Sara Temmerman sloten af met een succesverhaal rond het project WIFI 2020 waar Dacor en Vandemoortele met heel wat andere organisaties de krachten bundelen met als doel innovatie te brengen in de arbeidsorganisatie.

Na al deze informatie volgde een netwerkreceptie waar iedereen oude en nieuwe bekenden kon opzoeken om vervolgens naar het China Light Festival te trekken waar de avond in schoonheid werd afgesloten.

Benieuwd naar meer foto's van de avond? Via deze link vind je alle foto's terug in hoge kwaliteit. Onze Radar XL zal binnenkort ook online raadpleegbaar zijn.