Activiteiten

i-Fast Slotevent

  De voorbije vier jaar liep het project i-FAST. Drie innovatieve sensortechnologieën werden uitgebreid op hun toepassing in de voeding onderzocht. In MOBISPEC werd de toepassing van draagbare (hyperspectraal) spectroscopie op concrete bedrijfscases onderzocht. In FYSTEM werd de structuur en stabiliteit van emulsies met NMR technologie onderzocht. Tot slot, in X-FAST werd met X-stralen tomografie de interne structuur van poreuze levensmiddelen 'doorgelicht'.

  In de voormiddag wordt je doorheen alle ‘validatietrajecten’ van i-FAST geleid. De leidende onderzoekers van UGent, Mebios-KULeuven en IMEC komen aan het woord en lichten hun voornaamste bevindingen toe. Aansluitend zullen enkele bedrijven, die meestapten in deze trajecten, vertellen over wat deze projecten concreet voor hun hebben betekend.

  Na de lunch starten we terug met een toelichting van de 'i-FAST platformwerking'.  Uit het i-FAST project zijn tal van nieuwe projecten ontstaan, waarbij telkens een aspect van de Voedingsfabriek van de toekomst centraal staat.   Dit tonen we op de ‘i-FAST ISLANDS FAIR’. Hier kun je een waaier aan standen, gewijd aan de projecten ontsproten uit de ‘i-FAST boom’, op eigen tempo bezoeken.  Zo hebben we naast een i-FAST eiland, ook eilanden rond 'Human Centered', Digitalisering, Smart Sensoren, Factory Of The Future en onze Europese projecten. Je kan in direct contact treden met de verschillende i-FAST onderzoekers, de bedrijven die meestapten in dit project, de trekkers van de nieuwe projecten en vanzelfsprekend de Flanders’ FOOD medewerkers.

  Na een afsluitende kijk op de toekomst – What’s Next ? – heffen we het glas tijdens de netwerkreceptie. Nadien schuiven we aan voor een super gezellige ‘Winter Barbecue’.

  Tarieven : Flanders' FOOD leden : 150€.  Niet-leden 300 €.  Leden van één van de i-Fast gebruikersgroepen : gratis (2 p. per bedrijf)

  Je kan vanaf nu inschrijven voor dit event via deze link.  IK SCHRIJF ME IN.

  De agenda voor het event ziet er als volgt uit:

  Regio activiteit: 
  België
  Organisator: 
  Flanders' FOOD

  Praktische gegevens

  Datum: 
  14/01/2020 - 08:00 - 18:00
  Locatie: 
  De Montil, Affligem
  Adres: 
  Moortelstraat 8
  Postcode: 
  1790
  Stad: 
  Affligem
  Land: 
  België
  Organisator: 
  Flanders' FOOD

  Inschrijving