Activiteiten

De vergeten markt

De markt van de mensen die onder de armoedegrens leven wordt vaak vergeten. Bedrijven vervullen echter zonder meer een sleutelrol in het bedenken en ontwikkelen van succesvolle oplossingen, die beantwoorden aan de noden van de armen. Er liggen grote, structurele business kansen voor het grijpen. Legt u deze naast zich neer? Of is uw huidig business model niet aangepast om de markt van de armen aan te spreken? Tezamen met i-propeller tonen we u de mogelijkheden.

UITDAGINGEN VOOR DE MAATSCHAPPIJ, KANSEN VOOR U ALS BEDRIJF?

Het bestrijden van armoede heeft enorme voordelen, waar we tot nu toe als maatschappij, als overheid, en al helemaal als industriële sector blind voor zijn geweest.

In dit kader heeft Flanders’ FOOD een samenwerking opgestart met i-propeller. De grote uitdagingen van de maatschappij moeten en kunnen aangepakt worden vanuit een ondernemersgedreven perspectief.

In hun Business & Poverty platform promoten de mensen van i-propeller de principes van shared value en sociale business innovatie. Hun experten loodsen u door de mogelijkheden van nieuwe methodes en een specifieke aanpak van de business, zodat:

  • U de mechanismen van armoede beter begrijpt
  • U als bedrijf ethische en rendabele manieren vindt om de lage inkomensgezinnen te bereiken met uw producten en diensten
  • Daarnaast begeleiden ze u en uw medewerkers in het streven naar en bereiken van een nieuwe business model, namelijk een business model gebaseerd op shared value creatie.

Wanneer? Dinsdag 15 september '15

Doelgroep?: CXO niveau en relevante functies (bv. Marketing, innovatie, strategie)

Inschrijven

Programma

 

Regio activiteit: 
België
Organisator: 
Flanders' FOOD

Praktische gegevens

Datum: 
15/09/2015 - 16:00 - 19:00
Locatie: 
De Montil
Adres: 
Moortelstraat 8
Postcode: 
1790
Stad: 
Affligem
Land: 
België

Inschrijving