Activiteiten

CropExplore: maak kennis en laat u inspireren op het open kick-off event!

  Kom alles over dit project te weten en laat u inspireren door de verschillende demo's, proefmarkt en lezingen!

  praktische info

  Deelname is gratis. Gelieve u wel te registreren via deze link.

  Het kick-off event zal plaatsvinden in de Food Pilot.

  ADRES: Brusselsesteenweg 370, 9090 Melle 

  Routebeschrijving

  Met het openbaar vervoer

  Er zijn goede treinverbindingen vanuit Brussel en vanuit Gent-Sint-Pieters naar Melle. Het gebouw van Food Pilot - Site Brusselsesteenweg 370 - Melle ligt op 1.800 meter van het spoorwegstation Melle. Vanuit dit station neemt u de Brusselsesteenweg (N9) richting Aalst.

  Een aantal treinen stopt in Kwatrecht. Het gebouw van Food Pilot ligt op 700 meter van Kwatrecht-station langs de N9. Vanuit het station neemt u de Brusselsesteenweg (N9) richting Gent.

  Met de wagen

  Komende van Brussel

  Op de E40 neemt u de afrit 17 Wetteren. U komt op de zwevende rotonde en neemt richting Wetteren. Aan de verkeerslichten neemt u links richting Gent (Brusselsesteenweg).

  Komende van Oostende

  Op de E40 vanaf de Kust neemt u de afrit Merelbeke en volgt de B403 richting R4. Op de R4 neemt u afrit 6 Melle en slaat rechts af richting Melle. U rijdt door centrum Melle en volgt de Brusselsesteenweg gedurende ± 3km.

  Komende van Antwerpen

  Op de E17 neemt u op het knooppunt Destelbergen de ring rond Gent (R4) richting Brussel. Op de R4 neemt u afrit 6 richting Melle. U rijdt door centrum Melle en volgt de Brusselsesteenweg gedurende ± 3km.

  Komende van Kortrijk

  Op de E17 neemt u op het knooppunt Zwijnaarde de E40 richting Brussel. Op de E40 neemt u de afrit Merelbeke en volgt de B403 richting R4/Zelzate/E17/Antwerpen en op de R4 neemt u na ± 1,4 km afrit 6 Melle en slaat rechts af richting Melle. U rijdt door centrum Melle en volgt de Brusselsesteenweg gedurende ± 3 km. 

  Het project

  Ook benieuwd naar het potentieel van verschillende gewassen en hiervan afgeleide grondstoffen in uw product? CropExplore bundelt de nutritionele kwaliteiten, technologische functionaliteit, impact op product en smaak, duurzaamheidsaspecten en economische haalbaarheid van deze grondstoffen in een handige tool die uw productontwikkeling tot een hoger niveau kan tillen. Bovendien biedt het project de mogelijkheid om ondersteuning te verkrijgen bij deze productontwikkeling met behulp van de meest geschikte grondstoffen voor uw toepassing. Meer info over het project kan u hier terugvinden.

  Praktische gegevens

  Datum: 
  14/03/2018 - 11:30 - 17:30
  Locatie: 
  Food Pilot (Melle)
  Adres: 
  Brusselsesteenweg 370
  Postcode: 
  9090
  Stad: 
  Melle
  Land: 
  België
  Organisator: 
  Flanders' FOOD

  Inschrijving