Activiteiten

Uitreiking Factory of the Future awards 2021

Welke bedrijven mogen zich de komende drie jaar het label van een Factory of the Future opkleven ? En zijn er voedingsbedrijven bij ? Tijdens deze on-line awarduitreiking kom je het live te weten.

Factory of the Future worden is in gewone tijden al een hele prestatie. Dit is echter géén gewoon jaar. Ondanks zware inspanningen om zichzelf te transformeren, hebben heel wat bedrijven als gevolg van de wereldwijde gezondheidscrisis de audit niet kunnen laten doorgaan. Slechts enkele ondernemingen zijn hier wel in geslaagd.

Voor die ondernemingen en ook voor alle andere, als opsteker voor de hele Belgische industrie, die blijk geeft van zo veel veerkracht, werd besloten om ook dit jaar de Factory of the Future Awards uit te reiken tijdens een online-event. Deze bijzondere editie van de Awards wordt georganiseerd door Sirris en Agoria, in samenwerking met Fevia Vlaanderen, Fedustria, WOOD.BE, essencia, Catalisti en Flanders' FOOD.

PROGRAMMA

09:30u:  start van het event

  • Welkom en introductie op de Factory of the Future Awards door moderator Jolyce Demely
  • Uiteenzetting door minister-president Jan Jambon over hoe het Vlaams beleidsplan zal bijdragen aan relance industrie
  • Welke zijn de bedrijven die voor de tweede keer en zelfs derde keer hun Factory of the Future-label verdienen: waarom is het zo belangrijk en hoe doen ze dat?
  • Federaties over het belang van samenwerking tussen bedrijven, en over sectoren heen: aan het woord de 4 directeurs Nadia Lapage (Fevia Vlaanderen), Peter Demuynck (Agoria), Fa Quix (Fedustria) en Frank Beckx (essenscia) 
  • Award uitreiking - Wie zijn de bedrijven die zich vanaf nu ook Factory of the Future mogen noemen en de erelijst van bijna 40 Factories of the Future in België vervoegen?
  • Slotwoord door Herman Derache, algemeen directeur van Sirris, over wat bedrijven concreet kunnen doen, welke initiatieven en diensten voor hen ter beschikking staan om hen de stap naar een futureproof productieomgeving te helpen zetten. 

10:30u:  einde

Praktische gegevens

Datum: 
23/02/2021 - 09:30 - 10:30
Locatie: 
on-line
Land: 
België

Inschrijving