Activiteiten

15 jaar al? De tijd gaat snel!

  Flanders' FOOD wordt dit jaar 15! We willen graag met jullie op een originele manier terugblikken op de voorbije 15 jaar met een tochtje doorheen het verleden, en zelfs al een tripje naar de toekomst. Een massa-event zit er evenwel niet in, maar hoe dan ook wordt 23 oktober eentje om in je agenda te zetten!

  Covid-19 strooide wat roet in onze feestelijke plannen... Maar we worden maar één keer 15, dus hebben we onze creatieve breinen volop in de strijd gegooid om met een oplossing te komen. En gevonden, want wat de situatie en de maatregelen ook zullen zijn in oktober, we zijn op elke situatie voorbereid.

  Indien mogelijk, zouden we jullie graag verwelkomen op één van onze locaties: De Montil in Affligem of het Huis van de Voeding, niet toevallig locaties die doorheen de jaren een belangrijke rol hebben gespeeld in ons verhaal. Er zal vanuit de locaties ge'livestream'd worden, dus zal er sowieso ook de optie zijn om het event ook online mee te volgen.

  Hoe dan ook willen we jullie meenemen op een reis door ons verleden, en een tripje naar de toekomst!

  Ter plekke zullen we op een interactieve manier laten zien welke evolutie we hebben doorgemaakt en wat onze plannen voor de toekomst zijn. Met tussenin een livestream plenaire sessie met woord & beeld, en reporters ter plaatse op elk van onze locaties.

  Laat het dus niet aan je voorbij gaan, en geef ons al een seintje of je er graag bij bent, al dan niet op locatie.

  Registreer je alvast hier!

  * Door verstrengde Covid-19 maatregels is de Food Pilot in Melle niet meer beschikbaar als locatie!

  Praktische gegevens

  Datum: 
  23/10/2020 - 15:00 - 18:30
  Locatie: 
  De Montil (Affligem), Huis van de Voeding (Roeselare) of online
  Land: 
  België
  Organisator: 
  Flanders' FOOD

  Inschrijving