Waarmee kan Flanders' FOOD jou helpen om de toekomst tegemoet te gaan?

Niemand die goed weet wat de toekomst zal brengen op dit moment, maar wij bij Flanders’ FOOD zijn we er zoals altijd – weliswaar van thuis uit – om jullie te ondersteunen om die onzekere toekomst tegemoet te komen. Waarmee kunnen we jou helpen?

Jullie hebben het nu niet gemakkelijk, dat beseffen we maar al te zeer. Overdonderd door het tekort aan personeel, vlijmscherpe hygiënemaatregelen om het overblijvend personeel te beschermen, digitalisatie in sneltempo om anderen te kunnen laten thuiswerken, moeten jullie namelijk voedsel blijven voorzien.

Plots komt een heel pak nieuwe uitdagingen op jullie af, die zich eerder niet stelden. Jullie noden zijn plots veranderd, en daar houden we rekening mee.

Zoals Inge in haar paasboodschap aanhaalt, hebben we wel heel wat projecten in ons portfolio die jullie kunnen ondersteunen in de weg naar de toekomst, én passen we de bijbehorende activiteiten aan naar een andere format. Formats die toegankelijker zijn en op dit moment enigszins haalbaar om de interessante kennis toch tot bij jullie te krijgen.

Maar daarnaast willen we ook weten of er naar aanleiding van de Covid-19 crisis op dit moment nog nieuwe thema’s zijn opgedoken waarrond jullie met de handen in het haar zitten, en graag meer info over zouden hebben. Of thema’s die plots heel erg opportuun blijken te zijn?

WIJ WILLEN WETEN WAT JIJ WIL WETEN!

Wij willen graag weten of we nu misschien veel meer info moeten verspreiden rond digitalisatie, nieuwe manieren van arbeidsorganisatie of hyperflexibel produceren en nieuwe logistieke ketens, of misschien rond immuunversterkende functional foods?

Geef je input door via dit formuliertje

Of stel je vragen aan ons vraag@ team (via vraag@flandersfood.com)

Wij gaan er graag mee aan de slag!

 

WIJ WERKEN GEWOON VERDER – VAN THUIS UIT

…om jullie, onze #FoodHeroes bij te staan!

Wij zijn intussen alvast volledig ‘thuis’ in alle mogelijke manieren om conf. calls en online meetings te organiseren

Accepteer marketing-cookies om deze content weer te geven.

Cookie-instellingen