Ennnnnn we zijn gelanceerd!

Vuurwerk

Met een feestelijke nieuwjaarsreceptie werd de speerpuntcluster officieel gestart! Flanders' FOOD werd heruitgevonden met jullie allen als onmisbaar deel van de cluster. We hebben alvast wat beeldmateriaal verzameld om de sfeer te capteren voor wie er niet bij kon zijn - en wie er wel was en benieuwd is of hij/zij daarop terug te vinden is.

Een woordje vooraf

De speerpuntcluster AgriFood is gelanceerd! Flanders’ FOOD brengt als innovatieplatform bedrijven en kennisinstellingen en overheden samen zodat nieuwe producten, processen en diensten ontwikkeld worden om de toekomst van onze voedingsindustrie te waarborgen. Dit om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties kunnen genieten van lekkere voeding, passend bij een gezonde levensstijl. Zonder de maatschappelijke en sociale impact uit het oog te verliezen en gericht op een intense samenwerking met boeren, leveranciers, machinebouwers, enz in het geïnterconnecteerd agrifoodsysteem.

Op 9 januari werd de lancering feestelijk ingezet en verder in dit deze eerste Radar van 2018 vinden jullie de sfeerbeelden van het event en voor de nieuwsgierigen ook de presentatie over hoe Flanders’ FOOD de economische groei via innovatie wil ondersteunen.

En met de nodige trots stel ik ook graag nog eens het Flanders’ FOOD team voor. Zonder hen zou dit niet mogelijk zijn. Zij werkten de laatste 2 jaar keihard om te staan waar we nu staan. Ik dank ook de leden van de raad van bestuur, de leden van het strategisch comité, de adviseurs van het agentschap innoveren en ondernemen, de bedrijven - leden en niet-leden - uit het brede ecosysteem van de agrovoedingsindustrie en alle onderzoekers uit de diverse Vlaamse kennisinstellingen die dit samen met ons mogelijk gemaakt hebben.

Het Flanders’ FOOD team staat klaar om voor jullie en met jullie de strategische onderzoeks- en innovatie agenda uit te voeren.

Set, start, go !

Inge Arents, algemeen directeur Flanders’ FOOD

En dan nu: Welkom bij Flanders' FOOD

Accepteer marketing-cookies om deze content weer te geven.

Cookie-instellingen

SPC - presentatie Inge Arents