1+1=3: Flanders’ FOOD werkt nauw samen met 8 andere Europese agro-voedingsclusters

Op 21 juni kwam de European Food Alliance bijeen in het Belgische Paviljoen op de Wereld-EXPO in Milaan. Daar werd de strategie voor de komende jaren gedefinieerd en werden plannen voor gezamenlijke activiteiten opgesteld. Flanders’ FOOD werkt samen met acht andere Europese agro-voedingsclusters om Vlaamse agro-voedingsbedrijven toegang te verlenen tot kennis, innovatie en samenwerkingsmogelijkheden binnen een breed Europees netwerk en dus hun groei verder te bevorderen en hun competitiviteit te verhogen.

De European Food Alliance is een koepelorganisatie van negen agro-voedingsclusters: Flanders’ FOOD (België) Wagralim (België) Agro Food Park Aarhus (Denemarken), Danish Food Cluster (Denemarken), Food Processing Initiative FPI (Noord Rijn-Westfalen, Duitsland), Food Valley NL (Nederland), NiekE/DIL (Nedersaksen, Duitsland), PdC Nutrition, Health and Longevity NSL (Frankrijk), Skåne Food Innovation Network SFIN (Zweden).

Volg ons ook op Twitter