Onze gloednieuwe nieuwsbrief luistert naar de naam 'Flanders' FOOD Radar'!

Zoals jullie intussen misschien wel gemerkt hebben, is onze website in een nieuw jasje gestoken, met een aantal verbeteringen en nieuwe features. Daarmee gepaard gaat ook de herlancering van onze voormalige FoodGate Science & Technology Watch (STW) Nieuwsbrief. Onze nieuwe nieuwsbrief luistert naar de naam ‘Flanders’ FOOD Radar’.

De Radar zal, net als de STW, een aantal overzichtelijke artikels bevatten over de nieuwigheden uit de sector, trends en technologische vooruitgang, en de laatste inzichten inzake kwaliteitsvolle, duurzame en evenwichtige voeding. Daarnaast zullen ook de meest interessante berichten van externe partners geselecteerd en rechtstreeks doorgezonden worden via onze eigen Radar. Tenslotte zullen ook onze leden hun eigen, nieuwste ontwikkelingen en producten kenbaar kunnen maken via deze nieuwsbrief.

Dit alles kadert in het feit dat wij als Flanders’ FOOD, die subsidies ontvangt van de Vlaamse Overheid in periodes van vier jaar, sinds begin dit jaar aan een nieuwe, vierjarige periode zijn begonnen. Daar dit de derde periode is sinds ons ontstaan, hebben we deze periode omgedoopt tot Flanders’ FOOD 3.0. Voor deze periode hebben wij onszelf voor een stuk heruitgevonden met een actualisatie van de kernthema’s en activiteiten, waarmee we nog beter wensen in te spelen op de huidige noden van de voedingsindustrie en verwante sectoren.

Het Flanders’ FOOD team wenst u alvast veel leesplezier, en hoopt u in de toekomst nog beter te kunnen bijstaan met product- en procesinnovatie!

Ga naar de nieuwsbrief