Activiteiten

De positieve kracht van ventilatie op COVID-19

Dat COVID-19 een enorme impact heeft op de mensen op de werkplek is een feit. Vanuit Flanders’FOOD en Fevia ism WTCB en ATIC zijn we ervan overtuigd dat de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd rond “ventilatie” in onze smakelijke sector, een deel van de oplossing is om in te zetten op het positieve effect rond het “welzijn” van de medewerkers.

Dat COVID-19 een enorme impact heeft op de mensen op de werkplek is een feit.

Op de diverse landschapsbureau ’s, in de verschillende kleedkamers en refters, maar vooral in de diverse productieruimtes worden enorme inspanningen geleverd om de risico’s op besmettingen te beperken cfr de opgelegde maatregelen.

Vanuit Flanders’FOOD en Fevia ism WTCB (Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) en ATIC (Koninklijke Vereniging van de Verwarmings-, ventilatie- en klimaatbeheersingstechniek) zijn we ervan overtuigd dat de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd rond “ventilatie” in onze smakelijke sector, een deel van de oplossing is om in te zetten op het positieve effect rond het “welzijn” van de medewerkers.

Vanuit een algemeen kader rond deze problematiek willen we haalbare cases, technieken en oplossingen aanreiken die een inspiratie kunnen geven voor uw diverse (werk)ruimtes binnen uw gebouwen.

Daarom organiseren we samen dit betalend (110,00  euro) online-event over alle sectoren heen om de expertise vanuit de voedingssector te delen.

Dit thema-event is één van de initiatieven van Flanders' FOOD in het kader van het Vlaio #Industriepartnership, voor bedrijven die meer inzicht willen verwerven.

Schrijf u hier in

Industriepartnerschap

Programma:

(onder voorbehoud)

Toelichting algemeen kader vanuit de sectorgids door Fevia

Toelichting WTCB en ATIC

  • Algemene info rond ventilatie en de principes
  • Eisen vanuit KB-arbeidsplaatsen
  • Wat kan ventilatie wel en niet op vlak van SARS-CoV-2 beheersing
  • Beknopter overzicht van ventilatietechnieken

Ook wij kijken out-of-the-box naar oplossingen door een toelichting van een onderzoeksproject over een mogelijke oplossing nl. de COVID-tafel

Praktische gegevens

Datum: 
24/03/2021 - 14:00 - 16:30
Locatie: 
Online
Land: 
België
Organisator: 
Flanders' FOOD, Fevia, WTCB, ATIC

Inschrijving