Activiteiten

Beter dan de realiteit - Ontdek de mogelijkheden van Augmented en Mixed Reality voor de voedingsindustrie

Ben je op zoek naar een manier om het werk van een operator productiever en aangenamer te maken? Kom dan zeker naar de demoworkshop rond Augmented en Mixed Reality en ervaar hoe een slimme bril operatoren uit de voedingsindustrie kan helpen in hun dagelijkse werking.

In tijden waar bedrijven steeds meer inspelen op verdere digitalisering en automatisering is het mogelijk om tools te voorzien die operatoren in hun werk kunnen helpen. Eén van die mogelijkheden is visie technologieën zoals Augmented en Mixed Reality (AR/MR). Door middel van een hightech bril kan een operator zijn handelingen effectiever en efficiënter uitvoeren. Tijdens deze workshop zal niet alleen de technologie achter Augmented & Mixed Reality verder toegelicht worden, ook zal het potentieel van dit hulpmiddel naar voren komen via enkele inspirerende getuigenissen. Als kers op de taart kan je tijdens de demo’s eens ervaren hoe deze technologie een meerwaarde kan bieden voor operatoren.

De demo's worden voorzien door UHasselt, Flanders' MAKE en HOWEST. Dit event kadert in het proeftuinproject AR/MR support voor laboranten, procesoperatoren en onderhoudstechnici.

Verdere informatie volgt!

Door het coronavirus kunnen er nog wijzigingen optreden. Hou dus zeker deze pagina regelmatig in het oog!

Praktische info 

Prijs:

  • Leden Flanders’ FOOD € 150
  • Niet leden Flanders’ FOOD € 250

Dus wil je graag naar dit event komen, schrijf je dan snel in!

Schrijf hier in!

Locatie:

Brusselsesteenweg 370, 9090 Melle

Met het openbaar vervoer:

Er zijn goede treinverbindingen vanuit Brussel en vanuit Gent-Sint-Pieters naar Melle. Het gebouw van Food Pilot - Site Brusselsesteenweg 370 - Melle ligt op 1.800 meter van het spoorwegstation Melle. Vanuit dit station neemt u de Brusselsesteenweg (N9) richting Aalst.

Een aantal treinen stopt in Kwatrecht. Het gebouw van Food Pilot ligt op 700 meter van Kwatrecht-station langs de N9. Vanuit het station neemt u de Brusselsesteenweg (N9) richting Gent.

 

Praktische gegevens

Datum: 
16/09/2020 - 08:30 - 13:00
Locatie: 
Food Pilot
Adres: 
Brusselsesteenweg 370
Postcode: 
9090
Stad: 
Melle
Land: 
België
Organisator: 
Flanders' FOOD, Flanders MAKE, UHasselt en HOWEST

Inschrijving