FLANDERS' FOOD RADAR

 • Insecten zijn bijzonder voedzaam, zijn een interessant ingrediënt en passen helemaal in een duurzamer voedingspatroon. Zin om op de kar te springen en insecten te verwerken in nieuwe producten, maar u heeft nog vragen? Hier volgt een opportuniteit.
  17/12/2014
 • Het integreren van een robot in een voedingsbedrijf vereist meestal het à la carte samenstellen van een robotsysteem en bijhorende programmering in functie van de locatie, de manipulatiesnelheid, het producttype en de gewenste terugverdientijd. Een vrij te gebruiken tool uit een TETRA project helpt bedrijven om gepaste keuzes te maken. Vanaf nu ook beschikbaar op de Flanders’ FOOD website.
  17/12/2014
 • As research goes mainstream. Ze duren maar enkele minuten lang en proberen de aandacht te trekken van het algemene publiek. YouTube-filmpjes. Bekijk hier mijn favoriete wetenschappelijke filmpjes uit 2014.
  17/12/2014
 • Suikers zijn een hot topic, en dan vooral het minderen ervan. Ook in de wetenschappelijke studies. Wat brachten die studies zoal naar boven in 2014, en moet het nu echt, dat minderen?
  16/12/2014