Activiteiten

The Brain Train - Succesvol Innoveren: Introductiesessie

Waarom nu juist een innovatief voedingsproduct een absoluut succes of regelrechte flop wordt, hangt af van verschillende aspecten van de go-to-market strategy. Tijdens de opleidingsreeks Succesvol Innoveren belichten we de impact van deze strategie op het innovatieproces. Starten doen we met hoe je al rekening kan houden tijdens het innovatieproces met de Dos & Don’ts uit de marketing.

In het eerste deel geven Maggie Geuens en Tim Smits met een mix van theorie en voorbeelden hoe een marktintroductie succesvol kan zijn, en hoe het kan mislopen. Daarna geeft Eddy Bovijn (Food in Mind) wat praktische voorbeelden van ondersteunende tools die het al dan niet slagen van introducties bepalen vanuit hun eigen ervaring.

In het tweede deel gaan jullie zelf aan de slag! We gaan in groep de theorie toetsen aan de praktijk. De deelnemers moeten in groep een go-to-market strategie bedenken voor twee innovatiecases onder het toeziend oog van de sprekers. Al brainstormend, en met de input van de experten verkennen we zo de mogelijkheden om een marktintroductie meer kans op succes te geven.

 

Na de opleiding kan je nog even blijven voor de infosessie voor het Novel Food platform, die aansluitend wordt georganiseerd. Deze infosessie is gratis, lees er hier meer over!Locatie 

Huis van de Voeding, Roeselare

Spanjestraat 141, Roeselare

Inschrijvingen 

  • Deelnemers Meathybrid en HighQjuice: 250 EUR
  • Leden FF: 300 EUR
  • Niet-leden FF: 500 EUR

Schrijf je hier in!

Wanneer:

  • 17 mei 2019

Praktische gegevens

Datum: 
17/05/2019 - 08:30 - 13:00
Locatie: 
Zaal Flandria in Het Huis van de Voeding
Adres: 
Spanjestraat 141
Postcode: 
8800
Stad: 
Roeselare
Land: 
België

Inschrijving