FLANDERS' FOOD RADAR

  • Influencermarketing, we hebben er al wel over gehoord. Maar waarom niet vanuit het merk een influencer worden? Communicatiebureau Idéarte had zo het idee om zelf een fruitige influencer te lanceren niet op facebook, niet op instagram of tiktok maar op … Tinder! Resultaat? 349 matches en 1.960.235 mensen bereikt.
    06/02/2020
  • De voorbije vier jaar liep het project i-FAST. Drie innovatieve sensortechnologieën werden uitgebreid op hun toepassing in de voeding onderzocht. Een berg nieuwe kennis kwam uit de kokers van de verschillende onderzoeksgroepen. Kennis waarmee de deelnemende bedrijven in de toekomst ook effectief mee aan de slag kunnen gaan. Uit dit project zijn ook tal van nieuwe projecten ontstaan. Vandaar het symbool van een boom met vele takken. Dit project werd afgesloten met een fel gesmaakt event. We blikken even terug.
    05/02/2020
  • Flanders’ FOOD heeft in de loop van de voorbije 3 jaar haar vleugels ook internationaal uitgeslagen. Want ook al heeft Vlaanderen zonder twijfel heel wat te bieden – we hebben top universiteiten en kennisinstellingen, hebben heel wat ambitieuze bedrijven en een overheid die een brede waaier aan steunmaatregelen aanbiedt voor innovatie en onderzoek – we kunnen helaas niet alles …
    05/02/2020