icoon activiteiten

Najaar 2014

 
De zomer zit erop, en we kunnen er weer volop in vliegen! Flanders' FOOD heeft alvast voor jullie voor een boeiend najaarsprogramma gezorgd!

Indumation Network Event 2014: ‘Face To Face with Automation'


18-09-2014 - Brabanthal Leuven

i-FAST meets industry editie Roeselare - geef uw mening en beslis mee!

De Vlaamse voedingsindustrie geniet wereldwijde faam voor zijn kwaliteitsvolle producten. Het garanderen van deze productkwaliteit, voedselveiligheid en het verhogen van de procesefficiëntie zijn concrete uitdagingen waarmee u als bedrijf dagelijks geconfronteerd wordt. Daarnaast moet u ook steeds sneller kunnen inspelen op de variaties in inkomende en uitgaande producten. Kwaliteitscontrole speelt daarbij een essentiële rol. Welke stappen kan u zetten om deze uitdagingen het hoofd te bieden?


11-09-2014 - Vlaams Huis Van De Voeding

i-FAST meets industry - editie Lummen: i-FAST projectvoorstellen - geef uw mening en beslis mee!

i-FAST -"in-factory food analytical systems and technologies"-gaat voor kwaliteitsanalyse van uw product tijdens en controle van uw productieproces en dit zowel in het bedrijfslabo als in de productieomgeving. i-FAST zet in op innovatieve technologieën binnen thema’s: samenstelling, structuur & functionaliteit, smaak & aroma. Bent u benieuwd of i-FAST ook voor uw bedrijf het verschil kan maken? Kom kennis maken met de i-FAST projectvoorstellen geef uw mening en beslis mee!


02-10-2014 - Zaal Marco Polo, Intermotel

Flanders’ FOOD Technology Days 2014: welcome to the new era of food technology

Are you a food professional or is the food industry an interesting sector for you? Do you want to gain insight in the latest advances in food technology? Do you want to exchange ideas with colleagues on the challenges the food industry is facing today? Do you want to see innovative technologies at work? Then the Flanders’ FOOD Technology Days is the place to be!


13-11-2014 - Crowne Plaza Hotel Brussels

Workshop SYMBIOSE 2.0 voor de agro-voedingsindustrie

Workshop in het kader van de Flanders’ FOOD themagroep 'nevenstromen' met als doel: Hoe kunnen we een hogere toegevoegde waarde creëren door nevenstromen en biomassa nog beter valoriseren?


25-11-2014 - Food Pilot Melle

(S)Maakbare voeding - De toekomst op uw bord

Voeding staat in het middelpunt van grote maatschappelijke veranderingen. Zo draagt de focus op gezondheid en welzijn bij tot nieuwe inzichten in de belangrijke rol van voedingspatronen. Hoe langer hoe meer wordt duidelijk dat ieder individu andere voedingsbehoeften en –voorkeuren heeft, en het is aan de voedingsindustrie om de droom over gepersonaliseerde voeding, of ‘voeding op maat’, waar te maken.


02-12-2014 - IMEC Leuven