Food Tech Matters

Food Tech Matters is een internationale reeks evenementen met focus op schaalvergroting van innovatieve technologieën. De organisatie heeft als doel om innovatieve ondernemers in contact te brengen met bedrijven, investeerders, overheden en kennisinstellingen. Het eerste evenement vindt plaats in Londen op 21 november 2018

Food Tech Matters speelt in op verschillende technologische thema's waaronder gepersonaliseerde voeding, het microbioom en alternatieve eiwitten. Een overzicht van de negen tech thema's vind je op de website.

Expositieruimte ExCel London wordt op 21 november de place to be voor voedingsbedrijven en -organisaties die bezig zijn met innovatie. Het programma omvat lezingen, workshops, netwerkactiviteiten en pitches. Een uitgebreid overzicht van het programma vind je hier.

locatie

ExCel Londen

One Western Gateway

Royal Victoria Dock

London E16 1XL

contact

Chris Ngugi

chris.ngugi@foodtechmatters.com

+44 (0)20 3735 5312

+44 (0) 7983 422 041