Stel je kandidaat voor de nieuwe Corporate Venture award: De Bizon

Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen vzw, bekend van de Bizidee award, organiseren hebben een nieuwe award gelanceerd. De Bizon werd in het leven geroepen om de samenwerking tussen start-ups of scale-ups en corporates te promoten. Je kan je nog tot 4 november kandidaat stellen voor deze unieke prijs.

Corporate venturing zit in de lift: in een snel veranderende wereld is het nodig dat bedrijven samenwerken om innovatief te blijven en te groeien. De dynamiek die er heerst bij start-ups en scale-ups in combinatie met de schaalvoordelen van grote bedrijven, biedt heel wat kansen voor beide partijen.

Een Bizon groeit duurzaam door doelgericht in te zetten op dynamische oplossingen in transformerende of disruptieve markten. De award is ontstaan om zowel jonge bedrijven te ondersteunen in hun eerste succesvolle stappen als de bedrijven die hen kansen bieden. Deze samenwerkingen leggen namelijk de basis voor een economisch en innovatief Vlaanderen.

Ben je zo'n Corporate Venturing project aangegaan en heb je interesse in de award? Lever je dossier dan in voor 4 november en neem deel aan de prijsuitreiking op 13 december. Meer informatie over de opzet en de evaluatiecriteria vind je op https://www.bizon.vlaanderen