Internationaal agrifood matchmaking event

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen (Vlaio) en Enterprise Europe Network organiseren in Italië een internationaal agrifood matchmaking. Dit matchmaking event vindt plaats tijdens de ‘Terra Madre Salone del Gusto’ beurs in Turijn op 20 & 21 september.

Focus ligt op volgende technologieën

 • Eco-verpakking
 • Duurzame producties
 • Bio-economie
 • Gezondheid: biocontrole, organische processen, hygiëne, functionele voeding
 • Digital value chains
 • Vertical farming
 • Smart food logistics
 • Food Design 

Deelname is gratis, en staat open voor bedrijven, universiteiten, R & D-instituten die op zoek zijn naar nieuwe technologieën in de Agrofood-sector en / of partners voor EU-projecten.

Wat mag u verwachten?

U ontmoet ondernemers op basis van een afsprakenprogramma dat u zelf samenstelt. Via een zakenprofiel geeft elke deelnemer vooraf aan welke specifieke producten en samenwerking hij of zij zoekt of aanbiedt. Zo selecteert u de bedrijven of organisaties die u wil ontmoeten en gaat u doelgericht te werk.

Uw voordelen

 • U legt snel en op eenzelfde locatie veel internationale contacten en verzamelt info over verschillende markten
 • U maakt kennis met nieuwe producten en technologieën
 • U start gesprekken op met toekomstige partners
 • U kan al onderhandelen over mogelijke samenwerking 

Meer info op de website: https://gusto2018.b2match.io/

Voor info of vragen kan u altijd terecht bij Patrick De Molder, adviseur bij VLAIO/Enterprise Europe Network, patrick.demolder@vlaio.be, +32 497 59 33 90

Inschrijven kan op https://gusto2018.b2match.io/signup

Over de beurs: “Terra Madre Salone del Gusto is the biggest international event in Italy dedicated to food. Terra Madre Salone del Gusto is a biennial Slow Food event, which brings together international producers, communities, chefs, and visitors in the celebration of good, clean and fair food.

The event includes an international market, where producers selected based on the Slow Food philosophy will be present to share their products and stories. Hundreds of Presidia and food communities will attend, and for five days will bring the world’s food agrobiodiversity to the city and discuss shared challenges and solutions.Other areas will include an enoteca, street food area, and thematic spaces focusing on: Bees and Insects, Food and Health, Seeds, Slow Meat and Slow Fish.

Numerous activities will be offered during these days including forums and conferences presenting influential figures who will offer multiple perspectives on how food can change the world, for better or for worse. There will also be Workshops and Cooking Schools, will be presented by chefs conscious that we cannot separate pleasure from responsibility towards producers and who use creativity to promote their local areas.

This year, Terra Madre Salone del Gusto looks to its visitors and asks all of them to consider Food for Change. The event will foster a dialogue with all visitors, starting from a broad sharing of knowledge, seeking to inspire a change in people’s food habits.”

Website: https://salonedelgusto.com/