Crowdfunding voor je innovatieproject?

Op 29 mei organiseert Ulule, een reward-based crowdfunding platform, Pitch Pitch Night - Food & Drinks Edition. Een avond waar Food & Drinks-entrepreneurs hun crowdfunding campagne kunnen komen pitchen en kans maken op €500 extra financiering.

Ulule is, als crowdfunding platform, steeds op zoek naar interessante, nieuwe projecten die baat zouden kunnen hebben bij een crowdfunding campagne (om hun productiekost te financieren, hun product op de markt te zetten en marketingcampagne uit te voeren). 

Heeft jullie bedrijf een leuk concept of idee op de planken ligggen, waarmee jullie binnen afzienbare tijd naar de markt willen trekken maar kan het nog wat extra financiële ondersteuning gebruiken? Crowdfunding kan een leuke manier zijn om, naast het financiële plaatje, enerzijds succes op de markt te verzekeren - want als de klanten er nu al in willen investeren, dan moet er toch vraag naar zijn - en anderzijds om het contact met de eindgebruiker van de producten te versterken.

Interesse? Zorg dan dat je erbij bent op 29 mei om je idee te pitchen! Je kan je inschrijven via de website (http://pitch.ulule.be/food-drinks/) of contact opnemen met Anke Frencken (anke@ulule.com).

Om jullie een idee te geven hoe projecten op het platform te werk gaan, kan je zeker een kijkje nemen naar onderstaande voorbeelden: