N&S gaat samenwerking aan met Alimento en KMO-portefeuille

Op 25 januari 2018 heeft er een audit plaats gevonden voor de Belgische Business Unit in Sint-Katelijne-Waver in het kader van de erkenning door Alimento en de KMO-portefeuille. De Qforfood scan en KMO portefeuille audit werd afgenomen door Cert’up. We kunnen je melden dat ze voor beide zijn geslaagd.

Dit betekent dat ze vanaf 26 februari 2018 erkend zijn als partner voor de KMO-portefeuille en u voor opleidingen gebruik kan maken van de subsidies die hiervoor worden verstrekt. Sinds 2 maart 2018 hebben ze ook groen licht gekregen van Alimento en zijn ze ook voor hen erkende partner voor opleidingen en advies mbt voedselveiligheid.

Belangrijke mededeling over BRC Global Standard for Food Safety

Eind vorig jaar heeft BRC een preview van versie 8 gepubliceerd. Onze adviseur Paula heeft hier een Whitepaper voor geschreven. Ben je daar in geïnteresseerd dan is deze op te vragen met onderstaande link.

Download hier de Whitepaper

Meer informatie

Voor meer informatie over N&S Quality Consultants neem een kijkje op onze website , stuur een mail naar kwe@ns-quality.be of bel naar +32 15 55 59 00.