Innovatiesteun in het nieuw

Het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (vlaio) heeft de innovatiesteun voor bedrijven eens grondig herdacht en organiseert in dat kader een reeks infosessies voor de bedrijven. Wie informatie uit eerste hand wil, weet wat te doen!

Innoveren vraagt het nemen van risico’s. De Vlaamse Overheid ondersteunt daarom bedrijven bij het uitwerken van onderzoek- en ontwikkelingsprojecten. Het Agentschap Innoveren en Ondernemen geeft bedrijven één-op-één begeleiding en financiële ondersteuning. In 2018 is het steuninstrumentarium aangepast om de toegankelijkheid te vereenvoudigen. Hoog tijd dus om de nieuwe aanpak toe te lichten aan de Vlaamse bedrijven.

Lees hier alvast een woordje meer over het nieuwe O&O instrumentarium.

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen wil deze wijzigingen en de mogelijkheden voor jouw bedrijf toelichten. We nodigen je in februari uit op één van de gratis infosessies doorheen Vlaanderen. Wie informatie uit eerste hand wil, weet wat te doen…

Programma

  • Verwelkoming en situering van de veranderingen
  • Bedrijfsgetuigenis: ‘Hoe ervaart een ondernemer de ondersteuning door de overheid?’
  • Toelichting van het nieuwe subsidie-instrument ‘Ontwikkelingsprojecten’
  • Toelichting van de toekomstige rol en op maat dienstverlening van het Innovatiecentrum
  • Vragen en afronding
  • Netwerking met mogelijkheid tot individuele vragen aan bedrijfsadviseurs

Data en locaties