KATANA accelerator voor start-ups en KMO's in Europese agri-food sector

Heb jij een goed idee dat past binnen de agri-food sector en sta je open voor uitbreiding van je netwerk? Dan is KATANA iets voor jou. Europa wil voorop blijven lopen en biedt in het KATANA-project specifike ondersteuning voor KMO’s en startups. Hoe meedoen? Neem een 2 minuten durende video op met jouw idee en dien deze in tegen 28 februari.

Katana

KATANA is een Europa-brede accelerator die door de Europese Commissie gefinancierd wordt om innovatie in de Agrifoodsector in Europa een boost te geven. Meedoen kost voor de deelnemers alleen tijd en het kan heel wat opleveren! Minimaliseer je risico en breng je idee succesvol naar de markt in twee jaar tijd met KATANA. Zie de bijgevoegde leaflet.

Voor wie?

KMO's, start-ups en mensen met een idee kunnen meedoen. Voor jullie dus! We bieden training, coaching en financiering (maximaal 100.000 euro gift en crowdfunding). Op dit moment staat OPEN CALL 1 open, wat inhoudt dat deelnemers hun video kunnen up-loaden om mee te doen. Dit kan eenmalig tot 28 februari.

Wat moet je doen?

  • Maak en een 2-minuten durende video pitch en upload die op youtube (dit kan al met je smartphone)
  • Je hoeft GEEN voorstel te schrijven

Wil je hulp met opnemen van video? Laat het weten.

Contact

Mariëlle Ramaekers

m.ramaekers@effost.org

T +31 6 1160 2591