Financiering van innovatieprojecten in de zorg (Webinar)

De zorg- en gezondheidssector staat voor enorme uitdagingen. Innovatie kan hierbij helpen! Dankzij het project CrossCare kan je bedrijfsideeën voor nieuwe producten, diensten en concepten ontwikkelen en testen in reële settings. De proeftuinen uit Nederland en Vlaanderen helpen je hierbij. Zo kan je jouw product meteen op twee markten introduceren.

Het Innovatiecentrum Vlaams-Brabant stelde een webinar op over het Crosscare-project. De presentatie is terug te vinden via SlideShare, de opname via Youtube.

Video presentatie

Accepteer marketing-cookies om deze content weer te geven.

Cookie-instellingen

Het project CrossCare stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de zorg. CrossCare draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van zorginnovaties (product, dienst, concept) door het aanbieden van een zorgproeftuinsetting en beschikt over een fonds waarmee innovatieprojecten kunnen worden ondersteund. Meer info over het Interreg-project is terug te vinden op de projectwebsite.