Food Valley Summits - Shaping the Future Food Systems Together

Food Valley Summits - Shaping the Future Food Systems Together

Het voedingssysteem van de toekomst tezamen vorm geven, is het centrale thema van Foodvalley Summits 2020: een interactief live-broadcast event, die de nieuwste markt trends, innovaties en opportuniteiten, op het gebied van the Protein Shift, Food & Health en Circular Agrifood, overschouwt en behandelt. De Foodvalley Summits richt zich tot ondernemers, onderzoekers, beleidsmakers en andere agrovoedingsexperten van over de hele wereld.

Protein Shift

Maak kennis met de nieuwste generatie van 'protein game changers' uit Europa, Azië en Oceanië. Laat je inspireren door nieuwe intercontinentale samenwerkingen, waarbij kennis over plantaardige eiwitten, producten en ingrediënten gedeeld worden.

Programma

Sprekers

Food & Health

Maak de gezonde keuze de eenvoudige keuze. Kom meer te weten over gepersonaliseerde voeding, digitalisering, herformulatie en alles wat nodig is om van gezonde voedingsproducten een succes te maken op korte en lange termijn.

Programma

Sprekers

Circular Agrifood

Van circulaire grondstoffen tot valorisatie van afval- en nevenstromen: ontdekt de laatste, nieuwe ontwikkelingen op het vlak van landbouw, voeding, dierenvoeding en technologie, en creëer nieuwe business opportuniteiten. 

Programma

Sprekers

Tickets & Partnerprogramma

Boek je ticket hier

Golden Partnership programma

Platinum Partnership programma