Inspireer toekomstige collega's. Word STEM gastspreker.

Inspireer toekomstige collega's. Word STEM gastspreker.

Met het nieuwe project ‘STEM Ondernemers voor de Klas’ wil Vlajo de brug slaan tussen het STEM-onderwijs en de -bedrijfswereld. STEM staat voor onderwijs in Science, Technology, Engineering en Mathematics.

Door gepassioneerde mensen uit onder meer de voedingsindustrie als ‘rolmodellen’ voor de klas te zetten, wil men de schoolgaande jongeren stimuleren om voor een carrière als wetenschapper, technoloog of ingenieur te kiezen.    De bedrijfswereld en onze onderzoeksinstellingen hebben in de toekomst deze profielen broodnodig.

Iedereen uit het bedrijfsleven, dus niet enkel ondernemers, met een passie voor 'STEM' kan aan dit project deelnemen. Tijdens een 2 uur durende gastles deel je uw passie, kennis en carrièreverhaal met jongeren uit het 4de, 5de, 6de of 7de secundair.

Aanmelden kan tot 14 december 2018 via mail naar stem-ovk@vlajo.org.  De klasbezoeken zelf vinden plaats tussen 25 maart en 17 mei 2019.

Meer info vindt u op www.vlajo-stemovk.be.