INTRAFOOD:18 vakbeurs ingrediënten voor de voedingsindustrie

INTRAFOOD:18 vakbeurs ingrediënten voor de voedingsindustrie

Woensdag 5 en donderdag 6 september vindt er een nieuwe editie van de vakbeurs INTRAFOOD plaats. Ook Flanders' FOOD neemt samen met de Food Pilot deel aan dit tweejaarlijks evenement in de Kortrijk Xpo. Het doel van de beurs? Professionals en toeleveranciers samenbrengen rond de centrale spil: ingrediënten.

 

Bron van informatie en inspiratie voor al wie betrokken is bij de creatie en productie van food & beverage

Professionals uit de voedingsindustrie die betrokken zijn bij de creatie en productie van food & beverage zijn continu op zoek naar ingrediënten voor hun R&D en productontwikkeling. Sinds 2007 brengt INTRAFOOD deze professionals in contact met de meest vooraanstaande toeleveranciers uit de branche en dit in de ruimste zin van het woord: van grondstoffen, ingrediënten, hulpstoffen, additieven en halffabrikaten tot aanverwante diensten zoals know-how, technologie, loonwerk, laboratoria, consulting en onderzoekscentra. INTRAFOOD is zo uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor alle voedingsindustrie-verantwoordelijken binnen de Benelux & Noord-Frankrijk.

Meer dan 100 kwalitatieve en dynamische leveranciers

Ingrediënten – als bepalende bouwstenen van het productieproces – spelen de hoofdrol. Fabrikanten van food & beverage, cateringbedrijven en hoofdkantoren van de grootdistributie kunnen met hun specifieke vragen terecht bij meer dan 100 kwalitatieve en dynamische toeleveranciers.

Ze vinden er naast ingrediënten ook creatieve en innovatieve oplossingen voor de samenstelling van nieuwe of bestaande producten. Dankzij de relatieve kleinschaligheid van het geheel biedt INTRAFOOD:18 de bezoeker de gelegenheid om diepgaande gesprekken te voeren en uitgebreid op de materie in te gaan.

De actuele exposantenlijst vindt u op www.intrafood.be.

Inspirerend en leerrijk seminarieprogramma.

Aan INTRAFOOD:18 wordt opnieuw een boeiend seminarieprogramma – inclusief simultaanvertaling - gekoppeld. Het programma wordt onder leiding van Prof. dr. ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent en door de stuurgroep van INTRAFOOD:18 samengesteld. Het volledig seminarieprogramma is vanaf juni te consulteren op www.intrafood.be.

3 in 1 Platform voor de voedingsindustrie

Mis deze unieke combinatie van een gespecialiseerde, goed gefocuste beurs & leerrijke seminars niet: er wacht u op INTRAFOOD:18 een bijzonder interessante en aangename dag of tweedaagse in een overzichtelijk en sfeervol kader. De vakbeurs, seminars en networking met doorlopend free catering is gratis toegankelijk mits registratie vooraf via de website met code 841.