Allergenenmanagement

Allergenenmanagement

AS4 biedt u de mogelijkheid om op basis van een stappenplan uw allergenenmanagement grondig door te lichten en geeft praktische tips om uw allergenenmanagementsysteem te optimaliseren.

Vele bedrijven in de voedingssector hebben hun allergenenmanagement niet volledig onder controle. Dit kan leiden tot recalls en een verminderd consumentenvertrouwen. De belangrijkste uitdagingen binnen allergenenmanagement is het beheren van alle informatie rond aanwezigheid van allergenen in de grondstoffen en het sensibiliseren van de mederwerkers rond de gevaren die allergenen met zich meebrengen. Naast de reeds gekende producten die allergenen bevatten, kan ook het bepalen van mogelijke kruiscontaminaties een uitdaging zijn.

Datum: donderdag 17 mei 2018 van 14u00 tot 16u30.

Locatie: AS4 Hoofdkantoor, Waterstraat 4, B-9160 Lokeren

Cursusprijs: gratis

Inschrijving: schrijf u in via onderstaande 'Ontdek meer' link.

Voor meer informatie: +3293610061