Meer dan een ingrediënt - Global Shea Alliance

Meer dan een ingrediënt - Global Shea Alliance

De shea industrie is 600 % gegroeid in de laatste 20 jaar, met meer dan 350000 ton export uit West Afrika elk jaar. De handel voorziet in een jaarlijks inkomen van 200 miljoen USD voor de producerende gemeenschappen en 4 miljoen jobs voor handelaren en verwerkers. Deze eendaagse conferentie stelt de product innovaties voor die de drijvende kracht zijn in het globale verbruik in voedsel en cosmetica producten. De deelnemers krijgen ook inzicht op de roadmaps inzake duurzaamheid en sociale impact door middel van partnerships met overheden, donoren en de publieke gemeenschap.

Functionaliteit en duurzaamheid brengen de industrie naar nieuwe hoogten

Waar

Joseph Haydnlaan 2A, 3533 AE Utrecht, Nederland

Wanneer

16 april 2018

info en tickets

Meer info en tickets zijn  te verkrijgen via mevr. Ellen Haemers van Fuji Oil Europe, ellen.haemers@fujioileurope.com