IMPACT event

IMPACT event

Vorig jaar ondertekenden EFRO Vlaanderen en Bio Base Europe Pilot Plant (BBEPP) een overeenkomst voor een investering van 9,36 miljoen EURO in het kader van het IMPACT project. Deze investering wordt gebruikt om nieuwe infrastructuur op te bouwen, specifiek voor gasfermentatie en down-stream processing (opzuivering). Financieel wordt ze gedragen door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) Vlaanderen, de provincie Oost-Vlaanderen, de stad Gent en de Bio Base Europe Pilot Plant.

Op 19 februari aanstaande, wordt de nieuwe investering feestelijk ingehuldigd door Minister Philippe Muyters. We verwachten 400+ deelnemers en zien dit als een belangrijk netwerkevenement. In bijlage vind je het programma. Meer informatie en registratie op volgende website: www.BBEPP-IMPACT.eu.

9 Million Euro new investments at the Bio Base Europe Pilot Plant? Come and see for yourself!

 

IMPACT of the Bio Base Europe Pilot Plant in industrial biotechnology Towards a sustainable economy

We herewith kindly invite you to attend our IMPACT EVENT to be held on February 19th, 2018 from 2pm on at the Bio Base Europe Pilot Plant and in the presence of Minister Philippe Muyters, Flemish Minister for Work, Economy, Innovation and Sports.

View the PROGRAM or REGISTER for thé biobased economy networking event of the year at www.BBEPP-IMPACT.eu. A B2B partnering tool will be available as of January 15th for participants ONLY.

Registration is free but mandatory.

Accommodation can be booked via the event website. 

We look forward to welcoming you at the Bio Base Europe Pilot Plant!

Register now