Matchmaking-event Voeding en Zorg

Matchmaking-event Voeding en Zorg

Tijdens de matchmakingsessie voor Voeding en Zorg brengen we je in contact met de juiste partners uit de bedrijfswereld, kennisinstellingen, zorgproeftuin en zorgactoren en creëren we mogelijkheden om ideeën verder te ontwikkelen en goed af te stemmen op de doelgroep.

De populatie veroudert, er zijn meer chronische ziektebeelden en een groeiende nood aan preventie en ondersteuning van een gezonde en actieve levensstijl. Investeren in duurzame zorg is daarom cruciaal. Voeding speelt hierin een cruciale rol. Binnen de voeding zelf zijn er heel wat mogelijkheden om aangepaste oplossingen voor de zorgsector te ontwikkelen (nutriënten, textuur, design, smaaksturing…). Daarnaast kennen nieuwe technologieën zoals biosensoren, artificiële intelligentie, virtual en augmented reality, 3D-printing... al meerdere toepassingen in de voedingssector en kunnen deze nog verder leiden tot radicale veranderingen, ook bijvoorbeeld op het vlak van verpakking en logistiek.

Wat mag je verwachten tijdens dit event?

  • Laat je inspireren door bedrijfscases en recente inzichten over voeding en zorg
  • Boek een 1-op-1-gesprek met bedrijven, experten en zorgactoren en toets je idee
  • Ontdek hoe je patiënten, ouderen en zorgverleners betrekt bij je onderzoek met zorgproeftuin LiCalab
  • Verken de mogelijkheden om jouw project te ontwikkelen met partners uit de bedrijfswereld, kennisinstellingen en/of zorgactoren
  • Stel je vragen over financieringsmogelijkheden

Locatie: Den Eyck, Houtum 39, Kasterlee

Tijdstip: 14 december, 13.30u tot 17.00u

Meer info

SCHRIJF IN en stel je persoonlijke programma samen.