Europese finale FoodNexus Startup Challenge

Europese finale FoodNexus Startup Challenge

Tijdens de europese finale zullen de 15 meest innovatieve en veelbelovende startups van Europa strijden voor een kans om € 50.000 te winnen als 'Europese Food Startup van het jaar'. Ook zal er de mogelijkheid zijn om te kiezen voor de 'Public Choice Award', met finalisten uit de voorrondes.

De  grote europese finale zal doorgaan in de 'Orion Building' op de campus van Wageningen op 13 december. Het programma start om 12u30 en eindigt omstreeks 16u. Na de keynote speeches, interactieve sessies, pitching competition en de award ceremonie zal er voldoende tijd zijn om te netwerken tijdens de receptie. 

De European FoodNexus Startup Challenge is een programma voor food & agtech startups in 7 EU landen die er op mikt om groei te stimuleren door startups te laten samenwerken onder de hoede van leidinggevende agrovoedingsbedrijven zoals Unilever, FrieslandCampina en andere. 

Dit zijn de europese finalisten

Anudairy (Ireland)

Aveine (France)

Boreal Light (Germany)

Cerescon (The Netherlands)

Insylo (Spain)

Kuantom (France)

Le Champignon de Bruxelles (Belgium)

Melixa (Italy)

Natural Machines (Spain)

Revoilution (Italy)

Seamore (The Netherlands)

Sensomind (Denmark)

Urban Crop Solutions (Belgium)

Wyldsson (Ireland)

YourLocal (Denmark)

Locatie

Wageningen Campus

Bronland 1, Building 103 (Orion Building)

6708 WH, Wageningen

Nederland

Wanneer

Woensdag 13 december 2017

11:45 tot 16:30

Inschrijven en meer informatie

https://www.eventbrite.nl/e/european-foodnexus-startup-challenge-eu-finals-tickets-39183577134