Ontdek het potentieel van yacon!

Ontdek het potentieel van yacon!

Yacon knollen beschikken over goede nutritionele en sensorische eigenschappen en zijn erg veelzijdig. De knollen kunnen dan ook voor verschillende soorten voedingsbedrijven een interessant product vormen. Daarom zet het Proefcentrum voor de Groenteteelt in Kruishoutem (PCG) binnen de huidige projectwerking in op het ontwikkelen van dit potentieel. Ontdek wat deze knollen te bieden hebben voor uw bedrijf en neem contact op met PCG om kennis te maken met het product.

Meer te weten komen over de verwerkingsmogelijkheden van yacon? Via deze webpagina en bijhorende infofiche van het Proefcentrum voor de Groenteteelt in Kruishoutem kan u alle informatie terugvinden.

Bovendien kan u stalen aanvragen om zelf mee te experimenteren in uw bedrijf! 

Voor meer info en aanvraag van stalen, contacteer Saskia Buysens:

saskia@pcgroenteteelt.be

Tel: 09/381 86 81