Laat u inspireren op Intrafood:16!

Laat u inspireren op Intrafood:16!

De vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabricaten voor de voedingsindustrie ‘Intrafood: 16’ is dit jaar aan zijn 6e editie toe en vindt plaats op 21 en 22 september 2016. Place to be is De Kortrijk Xpo! Op deze beurs zullen meer dan 100 ingrediëntenleveranciers hun producten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk presenteren. Daarnaast is ook dit jaar een boeiend en inspirerend seminarieprogramma voorzien.

De vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabricaten voor de voedingsindustrie ‘Intrafood: 16’ is dit jaar aan zijn 6e editie toe en vindt plaats op 21 en 22 september 2016. Place to be is De Kortrijk Xpo!

Op deze beurs zullen meer dan 100 ingrediëntenleveranciers hun producten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk presenteren. Daarnaast is ook dit jaar een boeiend en inspirerend seminarieprogramma voor u samengesteld door het Wetenschappelijke Comité o.l.v. Prof. Dr. Ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent. Centrale thema dit jaar is ‘gezond en smaakvol structureren en herformuleren van voeding’.

Op dit unieke evenement - combinatie van beurs + hoogstaand en inspirerend seminarieprogramma - vindt u tal van waardevolle ideeën voor de ontwikkeling van uw producten. De beurs biedt ook de ideale gelegenheid tot netwerking met doorlopende hapjes en drankjes.

Ook Flanders’ FOOD zal op de beurs aanwezig zijn en wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand met nummer (en laat u vooral niet afschrikken hierdoor) 666!

Ook in het lezingenprogramma zijn we vertegenwoordigd met een lezing van collega Charlotte Boone (21 september, 11u30): 'Minder suiker en toch natuurlijk: Mogelijkheden voor nu en de toekomst'.

Klik hier voor het volledig programma

Intrafood:16 is enkel gratis toegankelijk voor professionals uit de voedingsindustrie mits voorregistratie. Klik hier voor uw registratie.

Graag tot binnenkort op intrafood:16!