Achter de schermen van een koekjesfabriek

Achter de schermen van een koekjesfabriek

Een animatiefilmpje dat je meeneemt achter de schermen van crèmeproductie in een gloednieuwe koekjesfabriek, en dat toont hoe J-Tec erin is geslaagd een uiterst efficiënte installatie met een hoge productiecapaciteit te bouwen.

J-Tec Material Handling heeft een animatie gemaakt over een greenfield project dat ze succesvol hebben opgeleverd in opdracht van een gerenommeerde multinational, actief in de voedingsindustrie. De animatie neemt je mee achter de schermen van crème productieafdeling in een gloednieuwe koekjesfabriek en toont hoe J-Tec erin is geslaagd een uiterst efficiënte installatie met een hoge productiecapaciteit te bouwen. Dankzij voortdurend te investeren in mensen en R&D hebben ze in dit project de meest geavanceerde en vooruitstrevende technologieën kunnen integreren. Een belangrijke waarde voor J-Tec is het delen van kennis met klanten, vandaar deze unieke en informerende animatiefilm.