Voeding moet lekker en gezond zijn, maar vooral ook voedselveilig en met gegarandeerde kwaliteit tot einde houdbaarheid. Betere kennis van procesvoering, verpakking en technologische innovaties helpen om microbiologische kwaliteit en veiligheid beter te beheersen. Maar door betere onderzoekstechnieken worden ook meer uitbraken gedetecteerd. De Onderzoeksgroep Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering van de Universiteit Gent heeft heel wat expertise rond microbiologische analyse en beheersing van kwaliteit en veiligheid. Dit is onder meer gebundeld in een handleiding rond microbiologische richtwaarden en een basisboek levensmiddelenmicrobiologie. Bij deze studienamiddagen wordt voor specifieke types levensmiddelencategorieën duiding gegeven met betrekking tot het onderzoek dat aan de basis lag van het voorstel van deze microbiologische richtwaarden.
Bovendien willen deze drie sessies:
SESSIE 1: PLANTAARDIGE PRODUCTEN - DINSDAG 26 MAART 2019
We richten ons met deze sessie naar levensmiddelenbedrijven & sectororganisaties actief in de productie, verwerking en distributie van plantaardige producten, de bevoegde overheid, consumentengroepen, laboratoria en consultants, en onderzoekers in microbiologie van plantaardige producten (vers, minimaal verwerkt of bewerkt incl. diepvriesproducten).
PRAKTISCHE INFO OVER ALLE OPLEIDINGEN
Onderzoeksgroep Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering, Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid, Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, UGent
• Alle deelnemers ontvangen een attest van deelname. Meer informatie volgt bij de bevestiging van uw inschrijving. Het inschrijvingsgeld voor één sessie bedraagt 206,61 euro (excl. 21% btw) / 250 euro (incl. 21% btw) en dit omvat:
Wie als organisatie inschrijft voor de drie sessies betaalt 495,87 euro (excl. 21% btw) / 600 euro (incl. 21% btw). Wie daarnaast het boek ‘Microbiological Guidelines’ aan een voordeelprijs wil bestellen, betaalt 300 euro (incl. 21% btw) voor één deelname en boek of 650 euro (incl. 21% btw) voor deelname aan de drie sessies en het boek.
Bespaar met KMO-portefeuille
Die Keure Opleidingen is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Daardoor kan u deze opleiding gedeeltelijk betalen met de subsidies die de Vlaamse Overheid toekent via de KMO-portefeuille. Indien u voldoet aan de criteria kan uw bedrijf tot 40% besparen op uw opleidingskost. Meer informatie? www.kmo-portefeuille.be Het erkenningsnummer van die Keure Opleidingen is DV.O106345. Uw aanvraag bij de KMO-portefeuille moet gebeuren ten laatste 14 dagen na de opleiding. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Ondernemen te respecteren.