Activiteiten

Workshop - PredOxyPack

Op 5 juli 2012 organiseert Pack4Food een workshop omtrent het gebruik van PredOxyPack, een gebruiksvriendelijke software die de zuurstofevolutie in de kopruimte van een verpakking simuleert.

Aan de hand PredOxyPack kan u verschillende verpakkingsconfiguraties, verpakkingsmaterialen, productvolumes en temperatuursprofielen met elkaar vergelijken. PredOxyPack is hierdoor een uitstekend hulpmiddel om op basis van de technische fiches verschillende verpakkingen met elkaar te vergelijken onder de omstandigheden die realistisch zijn voor het verpakte product.

 

Tijdens deze workshop zal iedere deelnemer een tijdelijke gratis account voor de software ontvangen. Onder begeleiding van de Pack4Food adviseurs zullen een aantal oefeningen gemaakt worden die de mogelijkheden van deze software toelichten.

 

Aangezien de plaatsen in het PC-lokaal beperkt zijn en wij een optimale begeleiding willen voorzien, zal het aantal plaatsen beperkt zijn. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Van zodra uw inschrijving geregistreerd is zal u een bevestigingsmail ontvangen.


Praktische gegevens

Datum: 
05/07/2012 - 13:30 - 17:00
Locatie: 
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Adres: 
Coupure Links 653
Postcode: 
9000
Stad: 
Gent
Land: 
België
Organisator: 
Pack4Food

Meer info

Inschrijving