Activiteiten

Webinar: Voeding voor zorg, zorg voor voeding

Een gezond voedingspatroon is essentieel voor een goede gezondheid. Hoe helpt voeding om gezond te zijn en dat ook te blijven? Iedereen heeft baat bij een meer afgestemde voeding op zijn of haar noden. Grondig onderzoek naar de gezondheidseffecten van voedingsmiddelen en voedingspatronen is daarom nodig. Kom het te weten tijdens dit seminarie.

Een gezond voedingspatroon is essentieel voor een goede gezondheid. Hoe helpt voeding om gezond te zijn en dat ook te blijven? Iedereen heeft baat bij een meer afgestemde voeding op zijn of haar noden. Grondig onderzoek naar de gezondheidseffecten van voedingsmiddelen en voedingspatronen is daarom nodig. Samen met kennispartners binnen de zorg- en voedingssector neemt NuHCaS hierin het voortouw.

Op welke manier kan onze voedingssector haar aanbod zo goed mogelijk afstemmen op een gezond voedingspatroon? Hoe kan voeding beter opgenomen worden in een globale behandeling van zorgbehoevenden? Kom het te weten tijdens dit seminarie.

 

Dit evenement wordt georganiseerd binnen de werking van het open onderzoeks- en innovatieplatform NuHCaS (klik), in samenwerking met de expertengroep Voeding (West-Vlaanderen).

Praktische gegevens

Datum: 
25/03/2021 - 13:30 - 15:00
Locatie: 
Online
Land: 
België

Meer info

Inschrijving