Activiteiten

Tinder voor professionals: vind de geschikte partner om je digitale dromen waar te maken! - UITGESTELD

Heb je uitdagingen of oplossingen rond digitalisering in de voedingsindustrie? Kom dan zeker naar deze info en matchmaking namiddag: ontdek de financiële ondersteuning voor KMO's die S3FOOD biedt en vind de juiste partner om je digitale dromen waar te maken.

 

LET OP: In het kader van de maatregelen die genomen worden om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan wordt dit event uitgesteld!

 

Voedingsbedrijven, aanbieders van technologische en digitale oplossingen, living labs en RTO’s krijgen deze dag de kans om hun respectievelijke noden en oplossingen te ontdekken. We streven ernaar nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen die uitmonden in concrete projecten en we begeleiden jou en je projectpartner(s) naar financiële ondersteuning in het kader van S3FOOD.  

Het S3FOOD project biedt financiële ondersteuning in de vorm van innovatie vouchers. De voucher call staat momenteel open en we gaan de Vlaamse bedrijven concreet inlichten en ondersteunen in het aanvragen ervan. De vouchers kunnen worden aangevraagd door KMO’s voor projecten die focussen op connectiviteit van sensoren en machines, efficiënte datacollectie en -analyse om zo de productie en kwaliteitsborging verder te optimaliseren.

We verschaffen rechtstreekse toegang tot nieuwe technologieën en begeleiden bedrijven in het vinden van een geschikte partner(s).

Op het programma (12:00 - 17:30)

We voorzien volgende stappen om tot duurzame relaties tussen bedrijven te komen:

Stap 1: Breek het ijs

We starten met een informele lunch en een kort infomoment waar we je op de hoogte brengen van de begeleiding en de financiële ondersteuning die het S3FOOD project te bieden heeft.

Stap 2: Leer elkaar beter kennen

Aan de hand van korte pitches stellen alle deelnemers zich aan elkaar voor. Je mag hierbij concrete uitdagingen of oplossingen voorleggen, maar dit hoeft niet indien je liever de kat nog wat uit de boom kijkt.

Stap 3: Ga op Dream Date

Nadat iedereen zich aan elkaar heeft voorgesteld faciliteren we ter plaatse 1-op-1 gesprekken tijdens de match making sessie. Bedrijven kunnen discreet en in vertrouwen verder afstemmen of ze samen hun projectenideeën verder kunnen vormgeven.

Stap 4: Vraag het aan!

Komt mijn projectidee in aanmerking voor ondersteuning? Hoe vraag ik een innovatie voucher aan? We leggen van naaldje tot draadje uit welke financiële ondersteuning er beschikbaar is en welke begeleiding we aanbieden aan de Vlaamse bedrijven om vouchers aan te vragen.

Stap 5: Toast op het nieuwe paar

Met een drankje in de hand sluiten we onze vruchtbare namiddag af en we klinken op de samenwerkingen die tot stand gebracht worden.

Hoe voorbereiden op de matchmaking?

Een week vooraf sturen we je een overzicht door op basis van linkedIn profielen van alle deelnemers zodat u weet welke voedingsbedrijven, aanbieders van technologische en digital oplossingen, living labs en RTO’s aanwezig zullen zijn.

Hierbij krijg je de kans om op voorhand al 1-op-1 gesprekken aan te vragen voor de matchmaking sessie.

Meer info?

Meer vragen? Contacteer Veerle De Graef of Gus Verhaeghe (Flanders’ FOOD), Bjorn Van De Vondel (DSP Valley) of Simon Maas ( AgriFood Capital).

Deze infosessie en match making wordt georganiseerd door Flanders’ FOOD, DSP Valley en Agrifood Capital, de Vlaamse en Nederlandse partners in het S3FOOD consortium.

Praktische gegevens

Datum: 
01/04/2020 - 12:00 - 17:30
Locatie: 
Food Pilot
Adres: 
Brusselsesteenweg 390
Postcode: 
9090
Stad: 
Melle
Land: 
België
Organisator: 
Flanders' FOOD, DSP Valley, Agrifood Capital

Inschrijving