Activiteiten

Open Bedrijvendag in de Food Pilot op zondag 6 oktober!

Kom met het hele gezin langs! “Hoe maken we op duurzame wijze, gezonde en gevarieerde voeding?” Met demonstraties, proevertjes en enthousiaste verhalen, wordt het brede publiek ingewijd in het voedingsonderzoek. Bovendien maken ze kennis met voedingsbedrijven die geholpen werden in de Food Pilot bij hun productontwikkeling... en wat hebben koeien te maken met sensoren?! Kom het allemaal te weten op 6 oktober in de Food Pilot!

In de Food Pilot nemen we onze voeding onder de loep. Je wandelt doorheen onze experimentele voedingsfabriek en labo’s, waar we nieuwe voedingsproducten ontwikkelen en testen. Er zijn ook heel wat nieuwtjes te proeven! Neem deel in een professionele smaaktest en maak kennis met 20 bedrijven en hun realisaties.

 

Verder laten we jullie mee nadenken… Hoe eet je gevarieerd en gezond? Hoe beperk je je ecologische voetafdruk? Hoe vermijd je voedselverlies? Hoe houd je je keuken en keukengerei hygiënisch? Maar ook: wat hebben koeien te maken met sensoren? Ook voor kinderen belooft dit een interessante en boeiende uitstap te worden. Er valt zelfs iets te winnen…

 

Regio activiteit: 
België
Organisator: 
Andere

Praktische gegevens

Datum: 
06/10/2019 - 10:00 - 17:00
Locatie: 
Food Pilot
Adres: 
Brusselsesteenweg 370
Postcode: 
9090
Stad: 
Melle
Land: 
België