Activiteiten

Ontdek samen met ons de innovaties op Anuga FoodTec

Binnenkort is het weer zo ver: van dinsdag 20 tot vrijdag 23 maart 2018 wordt in Keulen de lente ingezet met Anuga FoodTec, dé vakbeurs rond technologie voor de voedingsindustrie. Wij zullen er ook zijn en hebben voor u een inspiratietoer uitgestippeld waarin we jullie meenemen naar een aantal verrassende standen!

Anuga Food Tec 2018

Dit is de plaats waar trends en visies worden gevormd, waar u de belangrijkste contacten kan leggen met fabrikanten uit elke sector. Dit is de plaats waar u de technologieën en partners kan ontmoeten die uw bedrijf volledig zullen transformeren. Meer dan 1500 exposanten uit 50 landen presenteren een enorm gamma producten en diensten. Flanders' FOOD neemt u mee op inspiratietoer langs de boeiendste ontwikkelingen in digitalisatie en procestechnologie.

Wat mag je al verwachten van deze inspiratietoer?

Deze inspiratietoer zal ongeveer twee uur duren. We verzamelen telkens om 10u op de eerste stand van de toer waar u alvast kan genieten van een kopje koffie. Tijdens de toer zal er op elke stand iemand beschikbaar zijn die u een toelichting zal geven in het Nederlands en die op al je vragen kan beantwoorden.

Woensdag 21 maart

Bij Objective staan er 2 fablabs die “live” tonen wat de digitale fabriek en het digitale magazijn inhouden. Je kan er kennismaken met systemen voor het plannen en sturen van productie en logistiek poort-tot-poort, traceerbaarheid en kwaliteitscontrole.

Siemens zal dit jaar op Anuga FoodTec staan met een stand van ongeveer 160 vierkante meter en laat zien hoe industriële ondernemingen van elke omvang kunnen profiteren van de digitale transformatie, van de digitale waardeketen in de engineeringfase tot de integratie van machines in de productielijn. 


(Foto: Links Objective; Rechts Siemens)

Meer info over de volledige toer kan u hier vinden.

Donderdag 22 maart

Op de stand van Air Liquide zullen we kennismaken met innovatieve koel en vriestechnieken, zoals een mixer met een cryogeen injectiesysteem, een nieuw ontwikkelde invrieskast voor het cryogeen invriezen met vloeibare stikstof of CO2 en een Fat Crystallization Unit, waarop op verzoek allerlei testen kunnen uitgevoerd worden.

Een van de belangrijkste tentoonstellingsobjecten op de stand van GEA is de MaxiFormer, een roterende trommel voor de zeer nauwkeurige vorming van producten als burgers. Ook de S-Tec spiraalvrieskast met CALLIFREEZE® zal te zien zijn, een uniek systeem dat ervoor zorgt dat elk product perfect wordt ingevroren zonder energie te verspillen.
    
(Foto: Links Air Liquide, Rechts GEA)

Meer info over de volledige toer kan u hier terugvinden. 
Busdienst
Op donderdag 22 maart legt POM West-Vlaanderen een busdienst in die vertrekt vanuit Brugge om de beurs te bezoeken. Meer info vind je hier.

 

Dit event is een samenwerking met:

Regio activiteit: 
Buitenland
Organisator: 
Flanders' FOOD

Praktische gegevens

Datum: 
21/03/2018 - 08:00 - 22/03/2018 - 18:00
Locatie: 
Keulen
Adres: 
Keulnmesse, Messeplatz 1
Postcode: 
50679
Stad: 
Köln
Land: 
Duitsland
Organisator: 
Flanders' FOOD

Inschrijving