Activiteiten

Indumation Network Event 2014: ‘Face To Face with Automation'

Wat biedt automatisatie technologie vandaag aan de voedingsindustrie? Het F3 team neemt jullie mee naar het Indumation Network Event in Leuven en laat jullie kennis maken met de nieuwe trends en mogelijkheden van “automation technology”. Het F-3 team organiseert rondleidingen langs een tiental leveranciers van automatisatie technologie die jullie productie en logistiek slimmer en flexibeler kunnen maken. Tijdens de rondleiding krijgen jullie uitleg van experten die oplossingen kunnen aanreiken voor jullie wensen op gebied van automatisatie. Na het geleid bezoek kan u het event natuurlijk zelf verder verkennen. We organiseren een tour om 14u en één om 18u. 

De Brabanthal in Leuven wordt het decor van een technologische ontdekkingsreis

Speciaal voor de gelegenheid wordt de Brabanthal te Leuven omgebouwd tot een decor van 5 verschillende “mood boxen”, waarin 80 bedrijven hun partners, cliënteel en relaties informeren en in de watten leggen. 

Face to face with automation

Tijdens INE 2014 kunnen jullie rechtstreeks oriënterende gesprekken voeren met de technologie leveranciers over procesautomatisering. Hierbij spelen de nieuwste trends, het investeringskader en de langetermijnstrategie een belangrijke rol. ‘Face to face with automation’, dat is de rode draad tijdens het event.

INE 2014 is geen directe verkoopbeurs. Het is wel een ideale gelegenheid om samen met technologische industrie naar oplossingen te zoeken voor jullie dromen o.g.v. automatisatie.

Alle verdere informatie en de exposantenlijst is aan te treffen op de website: www.networkevent.be/INE   

Wenst u deel te nemen? Stuur een email met uw coördinaten naar alain.wayenberg@agoria.be.  Het F3 team belooft jullie een verrijkende ervaring waarbij jullie de mogelijkheden van automatisatie technologie voor jullie productie apparaat ontdekken. 

In samenwerking met Agentschap Ondernemen en Made Different werken Flanders’ FOOD, Agoria en Sirris aan een traject om de Vlaamse voedingsindustrie te transformeren naar ‘Food Factories of the Future’.

Praktische gegevens

Datum: 
18/09/2014 - 14:00 - 21:00
Locatie: 
Brabanthal Leuven
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
Land: 
België
Organisator: 
Food Factory of the Future én Agoria