Activiteiten

Horizon 2020: Wat betekent dit voor KMO's (KU Leuven - Vision 2020 event)

KU Leuven en het Europese inter-sectoriële Vision2020 netwerk (http://www.2020visionnetwork.eu) hebben de eer u uit te nodigen voor hun evenement “Horizon 2020: what’s in it for small- and medium-sized business?”. Dit evenement zal plaatsvinden in Leuven op 17 februari 2014 (13:00 - 18:00) en is specifiek gericht op KMO’s.

Bernd Reichert, hoofd van de SME unit van DG Research (Europese Commissie) zal de nieuwe en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor KMO’s in het Horizon 2020 kaderprogramma uitleggen. Dit Kaderprogramma voorziet in de komende 7 jaar minstens €16 miljard aan onderzoeks- en innovatieactiviteiten in KMO’s. Vervolgens zal Thierry Langer, CEO van Prestwick Chemical (Strasbourg), een reflectie geven vanuit het standpunt van een KMO en evaluator van projectvoorstellen in het vorige kaderprogramma. Daarnaast zal een reflectie gegeven worden van een KU Leuven Business Developer met veel ervaring wat betreft EU projectaanvragen. Tot slot zal het intersectoriële en Europese “Vision2020: the Horizon Network”, alsook het KU Leuven Business Developers team voorgesteld worden.

 

Het evenement wordt afgesloten met een netwerking receptie in aanwezigheid van de KU Leuven Business Developers uit verschillende disciplines (waaronder Health, Food, Energy, Transport, Materials, ICT, Manufacturing, Nanotechnologies, Biotechnology, Production/processing), allen met ervaring wat betreft EU projectaanvragen, en Vision2020 netwerkpartners uit andere Europese landen.

 

We kijken ernaar uit u op ons evenement te verwelkomen!

 

Het KU Leuven EU-team en het Vision2020 netwerk

(het evenement is een co-organisatie van het EU-team, Vision2020, het Industrieel Onderzoeksfonds, de Leuven Innovation Networking Circle, het Innovatiecentrum, en KU Leuven Research & Development)

 

Praktische gegevens

Datum: 
17/02/2014 - 13:00 - 18:00
Locatie: 
Leuven
Adres: 
Huis Bethlehem Schapenstraat 34, (parking space available)
Postcode: 
3000 Leuven
Stad: 
Leuven
Land: 
België

Meer info

Inschrijving