Activiteiten

Food Forward - Innovation by the next generation

Voeding en innovatie: dat klikt! Net zoals bedrijven en studenten trouwens. Tijdens het gloednieuwe Food Forward event inspireren we hen over de voeding van morgen en de voedingsindustrie van de toekomst. Industrie 4.0, nieuwe voedingstrends, duurzamer omspringen met grondstoffen: het staat allemaal op het menu tijdens een inspirerend seminarie en interactieve rondetafelgesprekken.

 

En we hebben nog een extraatje in petto: proef en ontdek de voedingstrends- en technologieën van de deelnemers van de Food At Work Student Awards.

Ben jij ook gebeten door innovatie? We nodigen je graag uit op 24 april in de Wild Gallery in Brussel

1 kort seminarie en 2 interactieve workshops, allemaal in het teken van de voeding van de toekomst. Met die dynamische formule zorgen Flanders' FOOD en Wagralim ervoor dat je mee bent met de trends uit de voedingsindustrie.

Check hier het volledige menu

14u30 - 15u: Inspiration session: When the next generation suggests industrial innovation to target healthy diets from sustainable food systems

15u30 - 16u: Break-out I

  1. Draf als nevenstroom voor productontwikkeling (NL)
  2. Fruitreststromen als grondstof voor alternatief fruit (NL)
  3. Notre choix d'ingrédients alimentaires, gage de bonne santé (FR)
  4. Quelles sources de protéines végétales? (FR)
16u45 - 17u15: Break-out II

 

Hoe ziet de volgende generatie studenten de voeding van de toekomst? Innovatief en duurzaam: dat zeker. De 26 deelnemende studententeams aan de Food At Work Student Awards geven u een voorsmaakje! En de deelnemers aan de Techno Awards presenteren hun technische oplossingen voor voedingsbedrijven.

 

14u-18u: Tasting

Ijs op basis van kikkererwten? Snoep op basis van vruchtensap? Hoe ziet de voeding van de toekomst eruit? Laat u verbazen door 26 studententeams en bepaal mee wie de publieksprijs wint.

 

Ontdek de teams hier

 

 

14u-18u: Techno Awards

Met deze wedstrijden daagt de sector studenten uit om een technische oplossing voor een voedingsbedrijf uit te werken. 11 teams gingen de uitdaging aan en stellen die dag hun creatieve technische oplossing voor.

 

Ontdek de projecten hier

 

 

Vergeet de Oscars en de Grammy's: op de Food At Work Student Awards moet je zijn om de sterren van de toekomst te ontdekken!

 

 

18u - 19u: Awards Ceremony

19u: Networking & reception


 

 

Powered by

Praktische gegevens

Datum: 
24/04/2019 - 10:00 - 18:00
Locatie: 
The Wild Gallery
Adres: 
Gerijstraat 11
Postcode: 
1190
Stad: 
Vorst
Land: 
België
Organisator: 
Fevia, Alimento, Flanders' FOOD, Wagralim

Inschrijving