Activiteiten

FAST-Food™, het geheime recept van Neuhaus: vakmanschap en innovatie

  Tijdens het FAST-Food™ event vertelt Neuhaus hoe het zo snel kon groeien van ERP naar een waaier van nieuwe mogelijkheden. Daarnaast lichten we wat ‘smaken’ toe van FAST-Food™. Zo krijgt u antwoorden op vragen als: hoe ondersteunt het pakket groot-handels? Hoe helpt het drankfabrikanten bij specifieke taken zoals accijnsbeheer? En wat kan Google Maps betekenen voor de agro-food sector?

  Chocolatier Neuhaus staat wereldwijd bekend voor zijn heerlijke Belgische pralines. Zijn geheime recept? Een passie voor chocolade, vakmanschap en traditie. Maar evenzeer een sterk geloof in innovatie en een stevige IT-visie. Die visie vertaalde Neuhaus vorig jaar naar FAST-Food™, aangevuld met een reeks krachtige functionaliteiten.

   

  Managementbeslissingen worden bij Neuhaus ondersteund door dashboards, gebouwd met Business Objects. Inclusief een systeem voor kassarapportering. Technische productfiches met foto’s en ingrediëntendeclaraties rollen moeiteloos uit het systeem. En Sharepoint combineert SAP- en andere gegevens als portaal voor samenwerking tussen het moederhuis en de verkooppunten wereldwijd.

   

  Klinkt indrukwekkend? Kom luisteren hoe Neuhaus erin slaagde om in nauwelijks een jaar tijd te groeien van ERP naar een waaier van nieuwe mogelijkheden. Daarnaast illustreren we de vele ‘smaken’ van FAST-Food™: functionaliteit voor groothandels, drankfabrikanten, de agro-food sector, enz. We sluiten de middag af met een heerlijk degustatiemoment, getekend Neuhaus. Een reden te meer om dit event niet te missen.

  Regio activiteit: 
  België

  Praktische gegevens

  Datum: 
  19/10/2010 - 15:40 - 19:00
  Locatie: 
  Auberge du Pêcheur, Sint-Martens Latem
  Adres: 
  Pontstraat 41
  Postcode: 
  9831
  Stad: 
  Sint-Martens-Latem
  Land: 
  België

  Meer info

  Inschrijving