Activiteiten

Doe de on-line performantietest op verliezen in uw bedrijf

Heeft u inzicht in uw verliezen en de efficiëntie van de voedselproductie? Meten is weten! Vul de on-line performantietest in (8 minuten) en krijg van ons een persoonlijk antwoord op basis van onze ervaring waar er opportuniteiten zijn om verliezen in uw productie-eenheid verder te reduceren.

Doe de on-line test (8 minuten) en krijg van ons een persoonlijk antwoord op basis van onze ervaring waar er opportuniteiten zijn om verliezen in uw productie-eenheid verder te reduceren. 

Nog een stap verder en echt meten en weten? Vraag hier een gratis materialenscan aan. Specifiek voor bedrijven in de voedingssector zal een scanadviseur van het C2C Platform, samen met Flanders’ FOOD, de verschillende processtappen binnen uw bedrijf doorlichten. De adviseur brengt uw huidig materialenverbruik in kaart en bekijkt op welke manier grondstoffen efficiënter kunnen ingezet worden. Deze scan is de materialenscan die gratis wordt aangeboden vanuit een lopend initiatief van Agentschap Ondernemen en OVAM. De scan wordt – onder impuls van FEVIA Vlaanderen en Flanders’ FOOD - aangevuld met enkele gerichte vragen vanuit onze achtergrond en ervaring met het thema voedselverlies. Met dit gezamenlijk initiatief willen we zoveel mogelijk meerwaarde creëren voor de bedrijven in de voedingsindustrie.

Finaal geeft de aangevulde materialenscan u een zicht op uw huidig materialenverbruik, de verliesposten en de kosten die ermee gepaard gaan. Eenvoudige simulaties tonen u hoe u de efficiëntie kan opdrijven en uw productiekosten kan verlagen. De adviseurs, FEVIA Vlaanderen en Flanders’ FOOD wijzen u de weg in vervolgacties.

Vraag hier een gratis materialenscan aan. Flanders’ FOOD contacteert voor u een adviseur en zal u contacteren voor een bedrijfsbezoek.

Alle info over de materialenscan en de scanadviseurs: http://www.materialenscan.be/

Praktische gegevens

Datum: 
19/11/2015 - 09:00 - 31/12/2016 - 18:00
Locatie: 
Bij u ter plaatse op het bedrijf
Land: 
België

Inschrijving